Heaven

Heaven

Siro, mutta syvä Heaven sohva valmistetaan aina toiveidesi mukaan Suomessa Design by Noronen tehtaalla. Runkosyvyydet valittavissa joko ryhdikkäämpi 90cm tai rennompi 100cm.

 

 

Mitat ja kokonaisuus

Heaven sohva valmistetaan aina haluamaasi mittaan ja kokoonpanoon. Oli toiveenasi sitten suorasohva, divaani, avokulma, U-kulma tai perinteinen kulmasohva.

Ulkomittojen lisäksi pääset vaikuttamaan sohvan muihin mittoihin. Oli sitten tarvetta tehdä normaalia isompaa divaania tai vaikka lyhyempää avopäätyä niin kaikki onnistuu.

Lisäksi pääset valitsemaan veloituksetta käsinojat. Kaikkien mallien käsinojat käyvät ristiin, jolloin valinnan varaa löytyy reilusti.

 

Verhoilu

Verhoiluvaihtoehtoja sohvaan löytyy tuhansia. Isompien kangastukkujen Lauritzon ja Orient occidentin lisäksi käytössä on myös tehtaan omat maahantuomat kankaat. Kaikki verhoilumateriaalit joita käytämme Heaven sohvassa ovat korkea luokkaisia.

Kankaiden lisäksi on verhoilussa mahdollista käyttää nahkaa.

 

Syvyys ja pehmusteet

Istuinmukavuuteen pääset aina vaikuttamaan veloituksetta. Istuinsyvyys valittavissa joko 59cm tai 69cm.

Istuinpehmusteen voit valita vapaasti neljästä eri vaihtoehdosta. Vaihtoehtoina jämäkkä kimmovaahto, pussijousitettu medium sekä kaksi erilaista höyhen pehmustetta. Selkätyynyyn löytyy kaksi erilaista vaihtoehtoa; Ecosoft pehmeä ja jämäkkä vaahtomuovi

Kimmoisille pehmusteille (jämäkkä ja jousitettu) annamme 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kaikki pehmusteet ja syvyydet pääsette kokeilemaan meillä myymälässä.

Paksu 20cm istuintyyny takaa sohvan pitkäikäisyyden. Pyöristetyn etureunan ansiosta sohva säilyttää kuitenkin keveän ulkonäön. Kaikki tyynyjen päälliset ovat irrotettavissa.

Runko

Runkomateriaalina Heaven sohvassa on tiheäsyinen mänty ja ristiinliimattu koivuvaneri. Kaikki käytetyt puumateriaalia ovat aina korkealuokkaisia ja kotimaisia. Nämä materiaalit takaavat rungon pitkäikäisyyden. Rungon pitkäikäisyyden ansiosta tarjoamme myös uudelleenverhoilupalvelut.

Puun lisäksi sohvan rungosta löytyy nikkelivapaasta teräksestä valmistettu lämpökarkaistu NoSag jousi. Lämpökarkaisun ansiosta jousi pitää kimmoisuutensa normaalia jousta pitempään.

Rungolla ja jousistolla 15 vuoden takuu.

 

 

Jalat

Siron rungon ansioista Heaven sohvassa käytetään korkeaa jalkaa. Jalan korkeus vaihtelee 16-20cm välillä oman mieltymyksen mukaan.

Jalan materiaalina voidaan käyttää metallia tai puuta. Metalli jaloista löytyy värit musta, valkoinen ja hopea. Puujaloissa taas perinteiset puuvärit koivu, tammi, pähkinä, pyökki sekä musta ja valkoinen.

Meillä jalka on palvelutuote jonka saa kerran veloituksetta vaihtaa, jos valinta ei kotona tunnukaan oikealta.

Pyydä tarjous