Sopiwa S/M

Sopiwa S/M

Kotimainen Sopiwa sohvamallisto on suomen monipuolisin mittatilaussohvamallisto. Sopiwasta löydät itsellesi sopivan niin suorana 2 tai 3 istuttavana kuin kulma- tai divaanisohvana. Sohva rakennetaan jokaiselle asiakkaalle sopivaksi sekä istuinmukavuudeltaan että ulkonäöltään.

Mitat ja kokonaisuus

Sopiwa sohva valmistetaan aina haluamaasi mittaan ja kokoonpanoon. Oli toiveenasi sitten suorasohva, divaani, avokulma, U-kulma tai perinteinen kulmasohva.

Ulkomittojen lisäksi pääset vaikuttamaan sohvan muihin mittoihin. Oli sitten tarvetta tehdä normaalia isompaa divaania tai vaikka lyhyempää avopäätyä niin kaikki onnistuu.

Lisäksi pääset valitsemaan veloituksetta käsinojat. Kaikkien mallien käsinojat käyvät ristiin, jolloin valinnan varaa löytyy reilusti.

Verhoilu

Verhoiluvaihtoehtoja sohvaan löytyy tuhansia. Isompien kangastukkujen Lauritzon ja Orient occidentin lisäksi käytössä on myös tehtaan omat maahantuomat kankaat. Kaikki verhoilumateriaalit joita käytämme Heaven sohvassa ovat korkea luokkaisia.

Kankaiden lisäksi on verhoilussa mahdollista käyttää nahkaa.

Syvyys ja pehmusteet

Istuinmukavuuteen pääset aina vaikuttamaan veloituksetta. Istuinsyvyys valittavissa joko 50cm, 55cm tai 60cm.

Istuinpehmusteen voit valita vapaasti kahdesta eri vaihtoehdosta. Vaihtoehtoina jämäkkä kimmovaahto tai myötäilevä Relax vaahtomuovi. Myös selkätyynyyn löytyy kaksi erilaista vaihtoehtoa. Vaihtoehdot pehmeä myötäilevä Ecosoft tai jämäkkä vaahtomuovi

Pehmusteille annamme 10 vuoden kimmoisuustakuun. Kaikki pehmusteet ja syvyydet pääsette kokeilemaan meillä myymälässä.

Paksu 16cm istuintyyny takaa sohvan pitkäikäisyyden. Kaikki tyynyt ovat käännettävissä ja irrotettavilla päällisillä.

Runko

Runkomateriaalina Sopiwa sohvassa on tiheäsyinen mänty ja ristiinliimattu koivuvaneri. Kaikki käytetyt puumateriaalia ovat aina korkealuokkaisia ja kotimaisia. Nämä materiaalit takaavat rungon pitkäikäisyyden. Rungon pitkäikäisyyden ansiosta tarjoamme myös uudelleenverhoilupalvelut.

Puun lisäksi sohvan rungosta löytyy nikkelivapaasta teräksestä valmistettu lämpökarkaistu NoSag jousi. Lämpökarkaisun ansiosta jousi pitää kimmoisuutensa normaalia jousta pitempään.

Rungolla ja jousistolla 15 vuoden takuu.

Jalat

Sopiwa sohvassa jalan korkeus vaihtelee 10-15cm välillä oman mieltymyksen mukaan.

Jalan materiaalina voidaan käyttää metallia tai puuta. Metalli jaloista löytyy värit musta, valkoinen ja hopea. Puujaloissa taas perinteiset puuvärit koivu, tammi, pähkinä, pyökki sekä musta ja valkoinen.

Meillä jalka on palvelutuote jonka saa kerran veloituksetta vaihtaa, jos valinta ei kotona tunnukaan oikealta.