Mittatilaussohvat - Kalustetalo

Mittatilaussohvat

Kotimaiset mittatilaussohvat tehdään aina kustannustehokkaasti toiveidesi mukaan. Mittojen lisäksi pääset vaikuttamaan veloituksetta pehmusteisiin, istuinsyvyyteen, käsinojiin ja jalkoihin. Verhoiluvaihtoehtoja mallistosta löytyy aina tuhansista kankaista mukavan pehmeisiin ja hengittäviin nahkoihin.

Alta pääset tutustumaan malliston erilaisiin runkovaihtoehtoihin. Kaikki mallit ovat saatavana niin suorana sohvana kuin divaani- tai kulmasohvana.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Kotimaisuus

Hankkimalla kotimaisen mittatilaussohvan työllistät Rautalammilla lähes 40 alan ammattilaista. Lisäksi valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat pääasiassa kotimaisia.

Runkopuut tulevat Hankasalmelta sekä Kuhmosta. Toimittajat Versowood ja AA Puu

Ristiinliimattu koivuvaneri Mikkelistä. Toimittaja Koskisen

Kuitulevyt taustoihin Heinolasta. Toimittaja Suomen Kuitulevy Oy

Istuinpehmusteet Kouvolasta. Toimittaja Recticel

Sisustyynyt Jalasjärveltä. Toimittaja Lennol

Vanut Kankaanpäästä. Toimittaja Ewona Finland OY

 

Ekologisuus

Valmistamme sohvat aina mahdollisimman pitkäikäisiksi. 15 vuoden runko- ja jousistotakuun lisäksi tarjoamme sohvalle aina uudelleen verhoilutuspalvelun puoleen hintaan. Uudelleen verhoilemalla uudistat helposti ja ekologisesti sohvan ilmeen uudeksi. Myös lyhyet kuljetusmatkat ja valvotut tuotanto-olosuhteet lisäävät tuotteen ekologisuutta ja eettisyyttä.

Allergiaystävällisyys

Huoneilman lopulliseen laatuun vaikuttavat monien muiden tekstiilien ohella kodinhuonekalut ja tekstiilit. Käytämme sohvissamme tarkkaan valittuja materiaaleja. Pehmuste materiaaleillemme on myönnetty allergia- ja astmaliiton tunnus. Runkomateriaaleille sekä liimoille rakennussäätiö on myöntänyt M1 tunnuksen, joka kertoo vähäpäästöisyydestä.

Mallistostamme löydät myös allergiaystävälliset verhoilumateriaalit, jotka ovat valmistettu ilman haitallisia aineita. Kankaille on myönnetty kansainvälinen OEKO-TEX 100 sertifikaatti.