Tenzo

Tenzo AB on osa perheomisteista Gunnar Johansson -konsernia. Tehdas sijaitsee Smålandsstenarissa, joka on osa Gnosjön aluetta Ruotsissa.

Tenzoa pidettiin perustaessaan puuhuonekalujen asiantuntijana. Tästä syystä yritys käytti nimellä Träspecialen Möbel AB vuoteen 2007 asti. Useiden vuosien kehitystyön jälkeen nimi ”Träspecialen” eli puuasiantuntija, ei enää näyttänyt heijastavan yrityksen profiilia. Joten vuonna 2007 yrityksestä tuli Tenzo AB. Alustastaan ​​puuhuonekalujen asiantuntijana Tenzo on kasvanut kansainväliseksi yritykseksi, jolla on erikoisosaamista väreistä ja muotoilusta. Kasvusta huolimatta yritys on säilyttänyt tukikohtansa ja tehtaansa siellä, missä kaikki alkoi – Smålandsstenarissa.

Tenzon perusti vuonna 1934 valmistaja nimeltä David Johansson. Ei kestänyt kauan, ennen kuin hän kehitti täysin uuden tuotteen – Fixbordetin. Fixbordet oli hyvin yksinkertainen, kokoontaitettava puinen pöytä, joka oli sekä ajaton että toimiva ja jota oli helppo siirtää käyttöä tai säilytystä varten. Fixbordet saavutti nopeasti suosion markkinoilla ja aloitti tuotannon yksinkertaisissa tiloissa Smålandsstenarissa. Tämä oli Tenzo AB:n alku. Fixbordet on edelleen markkinoilla oleva laite, mutta se ei enää kuulu Tenzon tuotevalikoimaan.

Nykyään Tenzo on yksi Ruotsin suurimmista huonekaluvalmistajista ja pyrkii olemaan trendikkäiden designhuonekalujen edelläkävijä. Haluamme olla asiakkaillemme houkuttelevin kumppani uusien tuotteiden kehittämisessä.

Näytetään tulokset 1–12 / 26