Design by Noronen Luoto vuodesohva - Kalustetalo

Design by Noronen Luoto vuodesohva

1 322,00 

Luoto vuodesohva laadukkaalla Page kankaalla erikoishintaan vain verkkokaupasta. Leveys 214cm, syvyys 95cm. Vuodekoko: 138×200.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Luoto vuodesohva on kaunis kevytlinjainen kotimainen sohva. Vuodesohva mikä näyttää tavalliselta 3-istuttavalta sohvalta. Kauniisti kaareutuva käsinoja, korkeat jalat jotka tekevät sohvan ilmavaksi ja helpoksi siivota sohva alta. Luoto vuodesohva on helppo valinta juuri sinulle.

Sohvan erittäin helppokäyttöinen vuodemekanismi vedetään sohvasta esille jolloin vuodekooksi saadaan iso 138×200 cm kokoinen vuode. Vuoteena ollessaan pussijouset takaavat miellyttävän  alustan nukkumiselle.

Jämäkkä mutta hyvin muotoileva istuintyyny takaa hyvän istuinmukavuuden. Myös istuintyynystä löytyy pussijouset. Istuinosan alta löytyy myös pieni säilytystila vuodevaatteille.

Kotimainen, turvallisista raaka-aineista valmistettu tuote valmistetaan savon sydämessä Rautalammilla. Käytämme raaka-aineina M1 luokiteltuja materiaaleja joka tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteemme ovat allergiaystävällisiä. Pitkä, yli 50 vuoden kokemuksemme sohvien valmistuksesta on laadun tae ja myönnämmekin tuotteillemme 15 vuoden runko-ja jousistotakuun.

Verhoiluna todella laadukas ja miellyttävä Page kangas. Hankauskesto kankaalla 40 000 martindale, painoa 470g/m² ja pilling arvo korkea 4/5. Myös valonkesto kankaalla on hyvä.

Saatavana myös muilla verhoiluvaihtoehdoilla.

Toimitusaika noin 7-8 viikkoa.

Lisätiedot

Väri

Anthracite 67, Ashgrey 40 (kuvassa), Taupe 12