Mirrorline kaapisto 200cm.

1 761,00 

Mittatilaustyönä toteutettu, sinulle suunniteltu ja tarpeitasi vastaava liukuovikaappi on paitsi käytännöllinen, myös upea sisustuksellinen elementti. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan. Toteutamme kaapistot liukuovilla tai saranaovilla, walk-in vaatehuoneet,  tasot, laatikostot, vitriinit ja senkit.

Kuvan kokonaisuus.

Leveys:2000mm, Korkeus:2300mm, Syvyys 600mm.
Kehysväri:Hiekka
Levy: Harmony vaaka

Lataa tästä piirrospohja jolle voit suunnitella oman unelmien komeron. Ota piirros mukaan ja tule myymälään!

Kuvaus

Täydellinen liukuovikaappi sinun tarpeisiisi

Valmistamme kaikki liukuovikaapit ja muut säilytysratkaisut asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Näin saadaan hyötykäyttöön jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.

Liukuovikaappisi sisustasta suunnitellaan juuri sellainen kuin tarvitset. Lukuisat varusteet – laatikot, korit, korulokerikot, kenkätelineet ja tangot – mahdollistavat sen, että vaatekaapistosi palvelee parhaiten säilytystarpeitasi.

Liukuovet mittojen mukaan millintarkasti

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkeuteen saakka ja tarvittaessa myös koko huoneen leveydeltä. Meiltä saat liukuovet mittojen mukaan millintarkasti. Kauttamme onnistuvat myös pienet ovet. Valmistamme liukuovet tilasi mitoilla millin tarkkuudella, siispä löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun!

Liukuovet tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen piristämiseen. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, jolla päivität kotisi ulkonäön ja jotka nostavat kiinteistösi arvoa. Ne luovat viimeistellyn, yhtenäisen ilmeen ja antavat tyylikkään ensivaikutelman vieraillesi. Pelkkien liukuovien asennus onnistuu helposti myös olemassa olevan kaapiston eteen. Vaaleat peili- ja lasipinnat heijastavat valoa ja avartavat pieniä tiloja. Myös kapeat käytävät, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan, voidaan helposti toteuttaa peililiukuovilla.

Lasiseinät tilanjakajana 

Lasiseinä toimii sisustuksessa katseenvangitsijana, ja sen huomaa taatusti jokainen vieras.

Lasiseinän avulla isomman tilan, kuten olohuoneen tai makuuhuoneen, voi rajata erillisiksi tiloiksi. Kirkkaat lasielementit säilyttävät kokonaisuuden yhä avarana ja valoisana, mutta tuovat kuitenkin sopivasti yksityisyyttä ja järjestystä tilojen välille. Lasiseinäratkaisulla olohuoneen nurkkaan voi helposti toteuttaa vaikkapa etätyö- tai harrastenurkkauksen, tai erottaa isomman makuuhuoneen kahdeksi pienemmäksi huoneeksi.

Lasiseinä taipuu monenlaisiin toteutuksiin: se voi olla täysin kiinteä tilanjakaja, tai lasielementit voivat olla liikkuvia liukuovia. Usein toteutus on näiden kahden yhdistelmä. Lasiseinä on sisustuksellisesti näyttävä ratkaisu verrattuna normaalisti seinällä ja ovella suljettuun tilaan. Lasiseinän etuna on sen tuoma tilantuntu, sillä läpinäkyvä lasipinta säilyttää tilan avarana ja ilmavana. Yksityisyyttä lasiliukuovien yhteyteen voi luoda esimerkiksi verhoilla.

Kevyet ja klassisen kauniit lasiseinät ovat lunastaneet paikkansa tämän hetken sisustustrendeissä, ja sisustajien suosikiksi on noussut mustakehyksinen ruudukkolasiseinä. Myös lasiseinät valkoisilla kehyksillä ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä ne sopivat täydellisesti vaaleampien sisustussävyjen ystäville.

Lasiseinät ja ruudukko-ovet valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Käyttämämme lasi on rakenteellisen turvalasin määritelmän täyttävää laminoitua lasia. Tuotetta on siis turvallista käyttää, ja mahdollisessa rikkoutumistapauksessa kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä.