Täydellinen liukuovikaappi sinun tarpeisiisi

Valmistamme kaikki liukuovikaapit ja muut säilytysratkaisut asiakkaan antamien mittojen mukaan millin tarkkuudella. Näin saadaan hyötykäyttöön jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille.

Liukuovikaappisi sisustasta suunnitellaan juuri sellainen kuin tarvitset. Lukuisat varusteet – laatikot, korit, korulokerikot, kenkätelineet ja tangot – mahdollistavat sen, että vaatekaapistosi palvelee parhaiten säilytystarpeitasi.

Liukuovet mittojen mukaan millintarkasti

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkeuteen saakka ja tarvittaessa myös koko huoneen leveydeltä. Meiltä saat liukuovet mittojen mukaan millintarkasti. Kauttamme onnistuvat myös pienet ovet. Valmistamme liukuovet tilasi mitoilla millin tarkkuudella, siispä löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun!

 

Lasiseinät tilanjakajana

Lasiseinä toimii sisustuksessa katseenvangitsijana, ja sen huomaa taatusti jokainen vieras.

Lasiseinän avulla isomman tilan, kuten olohuoneen tai makuuhuoneen, voi rajata erillisiksi tiloiksi. Kirkkaat lasielementit säilyttävät kokonaisuuden yhä avarana ja valoisana, mutta tuovat kuitenkin sopivasti yksityisyyttä ja järjestystä tilojen välille.

Kevyet ja klassisen kauniit lasiseinät ovat lunastaneet paikkansa tämän hetken sisustustrendeissä, ja sisustajien suosikiksi on noussut mustakehyksinen ruudukkolasiseinä. Myös lasiseinät valkoisilla kehyksillä ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä ne sopivat täydellisesti vaaleampien sisustussävyjen ystäville.

 

Mittatilauskaapit

Kotimaiset Mirror Line mittatilauskaapit tehdään aina mittojen mukaan juuri sinulle, pääset vaikuttamaan väreihin, sisustaan ja oviin. Mallistosta löytyy myös tilanjako-ovet ja lasiseinät.

Alta pääset tutustumaan malliston erilaisiin valmiisiin kokonaisuuksiin.

Näytetään kaikki 5 tulosta