Tainus pöytä 130x85 - Kalustetalo

Tainus pöytä 130×85

885,00 1 240,00 

Tainus -pöytä, pituus 130 cm, leveys 85 cm ja korkeus 74 cm. Pöytälevy, sivusarjat ja jalat valittavissa massiivitammesta tai koivusta. Ohut pöytälevy ja viistetyt sivusarjat antavat pöydälle kevyen hienostuneen ja ajankohtaisen muotokielen. Pöydän suunnittelija: Arkkitehti Juha Mäkelä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tainus -pöytä on kotimaista, laadukasta puusepän käsityötä ja kotimaista huonekalusuunnittelua.

Jurvalaisen yhteistyökumppanimme kalusteet ovat ns. lähituotantoa. Kalusteeseen käytetty koivu kaadetaan Jurvan lähiseudulta (Etelä-Pohjanmaalta) – tiettyyn aikaan vuodesta. Se kuivataan ensin ulkona ja myöhemmin koneellisesti tehtaalla. Näin saadaan koivuun erityisen kaunis vaalea sävy.

Tainus -pöytä  Pöytälevy, sivusarjat ja jalat massiivikoivua. Ohut pöytälevy ja viistetyt sivusarjat antavat pöydälle kevyen hienostuneen ja ajankohtaisen muotokielen. Pöydän suunnittelija: Arkkitehti Juha Mäkelä. Valmistaja: Jurvan Tyylikaluste.

Tainus -pöytä, pituus 130 cm, leveys 85 cm ja korkeus 74 cm. Pöytälevy, sivusarjat ja jalat masiiivikoivua tai tammea. Lakattu puolikiiltävällä lakalla. Pöydän suunnittelija: Arkkitehti Juha Mäkelä.

Lisätiedot

Väri

Luonnonvärinen koivu, Musta, Tammi