Tainus pöytä 180 x 95 - Kalustetalo

Tainus pöytä 180 x 95

949,00 1 249,00 

Tainus -pöytä, pituus 180 cm, leveys 95 cm ja korkeus 74 cm. Pöytälevy, sivusarjat ja jalat valittavissa massiivitammesta tai koivusta. Ohut pöytälevy ja viistetyt sivusarjat antavat pöydälle kevyen hienostuneen ja ajankohtaisen muotokielen. Pöydän suunnittelija: Arkkitehti Juha Mäkelä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tainus -pöytä on kotimaista, laadukasta puusepän käsityötä ja kotimaista huonekalusuunnittelua.

Jurvalaisen yhteistyökumppanimme kalusteet ovat ns. lähituotantoa. Kalusteeseen käytetty koivu kaadetaan Jurvan lähiseudulta (Etelä-Pohjanmaalta) – tiettyyn aikaan vuodesta. Se kuivataan ensin ulkona ja myöhemmin koneellisesti tehtaalla. Näin saadaan koivuun erityisen kaunis vaalea sävy.

Tainus -pöytä   Pöytälevy, sivusarjat ja jalat mustaksi petsattua massiivikoivua. Ohut pöytälevy ja viistetyt sivusarjat antavat pöydälle kevyen hienostuneen ja ajankohtaisen muotokielen. Pöytä soveltuu 6-8 henkilölle. Pöydän suunnittelija: Arkkitehti Juha Mäkelä.

Tainus -pöytä, pituus 180 cm, leveys 95 cm ja korkeus 74 cm. Pöytälevy, sivusarjat ja jalat massiivikoivua tai tammea. Lakattu matalla lakalla. Pöydän suunnittelija: Arkkitehti Juha Mäkelä. Valmistaja: Jurvan Tyylikaluste.

Lisätiedot

Väri

Luonnonvärinen koivu, Musta, Tammi