Kotimaisuus

Hankkimalla kotimaisen mittatilaussohvan työllistät Rautalammilla Design by Noronen tehtaalla lähes 40 alan ammattilaista. Lisäksi valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat pääasiassa kotimaisia.

Runkopuut tulevat Hankasalmelta sekä Kuhmosta, toimittajat Versowood ja AA Puu. Ristiinliimattu koivuvaneri Mikkelistä, toimittaja Koskisen. Kuitulevyt taustoihin Heinolasta,  toimittaja Suomen Kuitulevy Oy. Istuinpehmusteet Kouvolasta, toimittaja Recticel. Sisustyynyt Jalasjärveltä, toimittaja Lennol Vanut Kankaanpäästä, toimittaja Ewona Finland OY.

Ekologisuus

Valmistamme sohvat aina mahdollisimman pitkäikäisiksi. 15 vuoden runko- ja jousistotakuun lisäksi tarjoamme sohvalle aina uudelleen verhoilutuspalvelun puoleen hintaan Design by Noronen tehtaalla. Uudelleen verhoilemalla uudistat helposti ja ekologisesti sohvan ilmeen uudeksi. Myös lyhyet kuljetusmatkat ja valvotut tuotanto-olosuhteet lisäävät tuotteen ekologisuutta ja eettisyyttä.

Allergiaystävällisyys

Huoneilman lopulliseen laatuun vaikuttavat monien muiden tekstiilien ohella kodinhuonekalut ja tekstiilit. Käytämme sohvissamme tarkkaan valittuja materiaaleja. Pehmuste materiaaleillemme on myönnetty allergia- ja astmaliiton tunnus. Runkomateriaaleille sekä liimoille rakennussäätiö on myöntänyt M1 tunnuksen, joka kertoo vähäpäästöisyydestä.

Mallistostamme löydät myös allergiaystävälliset verhoilumateriaalit, jotka ovat valmistettu ilman haitallisia aineita. Kankaille on myönnetty kansainvälinen OEKO-TEX 100 sertifikaatti.

Mittatilaussohvat

Kotimaiset mittatilaussohvat tehdään aina kustannustehokkaasti toiveidesi mukaan. Mittojen lisäksi pääset vaikuttamaan veloituksetta pehmusteisiin, istuinsyvyyteen, käsinojiin ja jalkoihin. Verhoiluvaihtoehtoja mallistosta löytyy aina tuhansista kankaista mukavan pehmeisiin ja hengittäviin nahkoihin.

Tutustu mittatilaussohvamallistoomme ja pyydä tarjous!

Alta pääset tutustumaan malliston erilaisiin runkovaihtoehtoihin. Kaikki mallit ovat saatavana niin suorana sohvana kuin divaani- tai kulmasohvana.

Koroton Mittatilausrahoitus

Mittatilausrahoituksella voit hankkia räätälöidyn mittatilaussohvan sinulle sopivissa kuukausierissä. Mittatilausrahoituksella saat korotonta luottoa, jolla jaat ostoksesi tasaeriin ja saat hankinnoillesi 10 tai 30 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Näytetään kaikki 7 tulosta